Tarjoamme talotekniikan kokonaisratkaisut aina hankkeen suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen ja ylläpitoon Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

Etusivu » Kiinteistötekniikka

Sähkö-, LVI- ja kylmälaitealojen ammattilaiset apunasi

EKP Kiinteistötekniikka tarjoaa 32 vuoden kokemuksella sähkö-, LVI- ja kylmälaitetyöt. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten päätimme hankkia ammattilaisia oman katon alle. Nyt sähköasennukset, LVI-urakat ja jopa kylmälaitehuollot onnistuvat meidän kiinteistötekniikan tiimiltä sekä yksityisille että yrityksille kustannustehokkaasti.

Meiltä onnistuvat myös isommatkin urakat kuten sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet, kiinteistösaneeraukset  ja uudisrakentaminen.

Kun kiinteistötekniikkaa optimoidaan ja sen kunnosta huolehditaan kokonaisuutena ammattilaisten toimesta, kaikki osapuolet voittavat: kiinteistö säilyy pitkäikäisenä, sen toiminta on energiatehokasta, ylläpitokustannukset pysyvät maltillisina ja kiinteistön olosuhteet miellyttävinä.

Energiansäästö

Energiatehokas kiinteistö voi samaan aikaan olla käyttäjille miellyttävä ja toimiva ja pitää energiakustannukset kurissa.

Lue lisää

Kylmälaitetyöt

Tarjoamme kaiken kattavat kylmäalan huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut. SAAT MEILTÄ MYÖS LÄMPÖPUMPUT ASENNUKSINEEN. Räätälöimme jokaisen tuotteen ja asennuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan, niin kotitalouden kuin taloyhtiöidenkin käyttötarpeet huomioiden.

Lue lisää

Putkityöt | LVI- urakointi

Autamme sinua kaikissa putki-, lämmitys- ja LVI-alan töissä Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Teemme korjaustöitä saneerauskohteisiin ja  asennuksia uudiskohteisiin. Meillä on vuosien kokemus niin yksityis- kuin yrityspuoleltakin. Räätälöimme jokaisen tuotteen ja asennuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan, niin kotitalouden kuin taloyhtiöidenkin käyttötarpeet huomioiden.

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet

Eurajoen Kiinteistöpalvelu on taloyhtiöiden ja kiinteistöjen apuna myös kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia tukevissa hankkeissa: huolehdimme sähkö- ja hybridiautojen sekä sähköpolkupyörien latauspisteiden asennuksesta luotettavasti avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Sähkötyöt | Sähköurakointi

Hoidamme sekä pienet sähköasennukset että suuret sähköurakoinnit asiakkaan etu edellä! Teemme uudisrakennusten, saneerauskohteiden ja kotien sähkötyöt vuosien kokemuksella. Räätälöimme jokaisen tuotteen ja asennuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan, niin kotitalouden kuin taloyhtiöidenkin käyttötarpeet huomioiden.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot